Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Linda P: Scorede hot tyrkisk kvinde!

05:44 - 15. aug 2015

Linda P: Scorede hot tyrkisk kvinde! Linda p.

Linda P: Scorede hot tyrkisk kvinde! Linda p.
Linda P. elsker kvinder, men har det lettere med mænd!

Den kendte komiker fandt ud af, at hun er til kvinder, da hun endte med en tyrkisk kvinde på et hotelværelse.

Linda P. har været sammen med både mænd og kvinder. Nu fortæller den kendte komiker om hendes første gang med en kvinde. Komikeren havde slet ikke tænkt over, at hun kunne være lesbisk. Men hun lod sig lokke. Og det er hun glad for. 

“Der var en smuk tyrkisk pige i Aarhus, som hev mig med op på et hotel. Hun var 100 procent til piger, hvor jeg bare ville have det sjovt og tænkte, hvorfor ikke? Hun fortalte mig, at jeg kunne gøre, hvad jeg ville - og det gjorde jeg så og var klar over, at der var en hel del ved min seksualitet, som jeg havde overset, trods det, at mine kollegaer havde fortalt mig det længe,” siger Linda P. til B.T.

Linda P. mener dog, at der er udfordringer ved at være lesbisk. To kvinder kan nemlig have svært ved at komme overens, fortæller hun.

“Det er nok meget generaliserende det her, men to kvinder i et forhold holder sjældent særlig længe ad gangen. Enten er der for meget modstand fra begge parter, eller også er der ingen overhovedet. Det er derfor, at lesbiske kvinder typisk er sammen med så mange forskellige. Det er svært for en kvinde at finde en anden kvinde, som kan holde styr på hende, for så bliver det kedeligt, og man søger hurtigt en ny vej,” siger hun til B.T.

I samme interview fortæller Linda P. at hun foretrækker mænd, fordi de siger, hvad de mener.

“Der er ingen tvivl om, at det er nemmere at være i et forhold med en mand. Hvor kliché det end lyder, så siger mænd det, de tænker. Det er altid en kamp at holde styr på en kvindes følelser, skiftende meninger og skjulte agendaer, når hun siger noget. Jeg har efterhånden anerkendt mit uendelige dilemma. Jeg elsker kvinder, men er 99 procent sikker på, at jeg ikke finder én, jeg ville kunne leve sammen med,” slår hun fast.

 Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?