Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Lindsays strip-video på nettet

16:07 - 28. maj 2007

Lindsays strip-video på nettet Lindsay Lohan, strip

LINDSAY Lohan er sikker på vej i fængsel efter hun kørte galt i sin Mercedes – godt vissen efter en tur i byen. Mens folket venter på dommen, kan vi afsløre Lohans seneste noble projekt:  en strip-video.

Videoen er endt på internettet og viser en scene fra Lohans seneste film 'I Know Who Killed Me' - traileren til filmen kan ses på  iknowwhokilledme.com, filmens officielle side. I traileren ser vi strip-sekvensen cirka fire gange og mit gæt er, at filmen ikke indeholder meget mere ud over den.

Filmen handler om en pige (Lindsay Lohan), der bliver kidnappet og tortureret af en seriemorder - hun når dog at slippe væk inden mødet bliver fatalt. Efter hun vender tilbage til sit normale liv føler hun, at hun har en splittet personlighed.

Det lyder tamt.

Dramaet i virkeligheden er faktisk bedre end den storyline: Lindsays far er kommet ud af fængsel og forsøger nu – igennem pressen – at få kontakt til sin fortabte datter. Den unge skuespillerinde mener derimod, at han er kommet for pengenes skyld. Samtidig er der store kontroverser over det kokain, der blev fundet i hendes bil.

 

The plot thickens...

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?