Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Linse: Derfor er jeg på steroider!

10:12 - 25. okt 2014

Linse: Derfor er jeg på steroider! linse kessler, mikkel kessler

Linse: Derfor er jeg på steroider! linse kessler, mikkel kessler
Linses to bryster på hver 2000 ml. er ikke sådan at skjule.

Nok er det ikke træning og muskler, man umiddelbart forbinder Linse Kessler med, men reality-stjernen tager alligevel 'krudt' for at komme i form.

At Linse Kessler har fået lavet lidt af hvert ved kroppen henover årene, er ikke nogen hemmelighed — særligt tydelige er de forskellige resultater af plastikkirurgi, botox og tatoveringer.

Men nu indrømmer den 48-årige brystbombe overfor Ekstra Bladet, at hun også går ad andre veje for at forme sin fremtræden.

"Jeg tager lidt 'krudt'," fortæller Linse således, med reference til steroider.

"Jeg bruger dem til at blive stærkere og større. Når jeg tager dem, bliver jeg motiveret til at fortsætte min træning — og så vokser jeg hurtigere," siger hun og fortsætter:

"Jeg er ikke sådan en, der skal tabe mig, jeg skal tværtimod tage på. Jeg har altid været tynd. Jeg tager syv-otte kilo på, når jeg træner på 'krudt'. Lige nu vejer jeg 66 kilo og jeg vil gerne op på 75 kilo. Og det kommer jeg også, når jeg træner meget."

Linse Kessler har tidligere i sit liv siddet i fængsel for blandt andet vold — noget hun undskylder med mixet af et iltert temperament og så netop steroider. Dog frygter hun ikke for, at indtagelsen af det potente stof i denne omgang fører til problemer.

"Jeg tager lidt krudt, ja. Men jeg frygter ikke for mit temperament denne gang. Jeg er mere rolig - og jeg tager kun 'pige-krudt' og kun i pilleform," siger Kessler.

Den blonde kendis kan i øjeblikket opleves i 6. sæson af 'Familien fra Bryggen', der sendes på TV3 hver torsdag klokken 20.00.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?