Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Linse: Geggos far var stiknarkoman!

10:44 - 27. okt 2014

Linse: Geggos far var stiknarkoman! linse kessler, geggo

Linse: Geggos far var stiknarkoman! linse kessler, geggo
Geggo mødte først sin far, da hun var 11.

At Geggos far angiveligt skulle have været stiknarkoman, er blot én af de mange overraskende afsløringer i Linse Kesslers nye selvbiografi.

Torsdag udkommer Linse Kesslers biografi, 'Linse  jeg gør, hvad jeg vil’, og at dømme på de historier, der allerede er blevet afsløret, så bliver den klart et kig værd.

Blandt andet fortæller den storbarmede reality-stjerne ifølge BT om, hvordan Geggo kom til verden, og om hvorfor hun valgte at blive alenemor.

Den dengang 25-årige Linse blev ved et uheld gravid med sin daværende kæreste, Sonny, men hun valgte dog at beholde barnet, da hun kort forinden havde fået foretaget en abort.

Forholdet til den hash-rygende kæreste var dog ingen dans på roser, og kort tid efter at Stephanie ’Geggo’ var kommet til verden i 1991, gik Linse fra faren, som da også snart skiftede hashen ud med endnu hårdere stoffer.

"Han gik fra hash til kokain, og til sidst røg han desværre på heroin og blev stiknarkoman. Det var vanskeligt at forholde sig til," fortæller Linse ifølge BT.

Den 48-årige brystbombe valgte i mange år ikke at sige noget til datteren om Sonnys stofmisbrug.

"Jeg har set mange mødre bruge børnene imod deres mænd, og det er bare så ynkeligt. Men jeg har beskyttet hende mod ham forstået på den måde, at jeg ikke syntes, hun behøvede at opleve hans misbrug. Skulle hun se ham sidde og fixe? No way," lyder det fra Linse.

Men da Geggo var 11 år besøgte de alligevel faren på hospitalet, hvor han var ved at dø af en overdosis. Sonny endte dog med at overleve, og han bor nu i Thailand og er angiveligt blevet stoffri.

Man kan naturligvis læse meget mere om Linses vilde liv i ’Linse  jeg gør, hvad jeg vil’, der altså udkommer den 30. oktober.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?