Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Linse Kessler har fået mindre bryster!

09:17 - 26. apr 2016

Linse Kessler har fået mindre bryster! Linse kessler, familien fra bryggen, geggo, mopper, mikkel kessler, brystoperation, silikonebryster

Linse Kessler har fået mindre bryster! Linse kessler, familien fra bryggen, geggo, mopper, mikkel kessler, brystoperation, silikonebryster
Linse Kessler har været igennem en risikofyldt operation og fået lavet sine bryster mindre.

Tidligere havde hun Danmarks største silikonebryster, men nu tyder alt på, at Linse Kessler er blevet træt af den enorme barm og har fået opereret sine bryster mindre.

Den 50-årige realitystjerne har længe gået med et ønske om, at få mindre og mere naturlige bryster, men er flere gange blevet afvist af danske kirurger, fordi indgrebet var for risikabelt. Men nu tyder afsløringen af en hemmelig operation på, at Linse har fået sit ønske opfyldt.

”Jeg er så overdrevet glad og lettet, og det har været svært at holde bætte” skriver Linse på Facebook.

Danskere har fulgt Linse Kessler igennem flere operationer, hvor hun har fået lavet sine bryster større, men nu er de 2000 mililiter i hvert bryst blevet for meget for hende. Linse har tidligere udtalt, at hendes bryster var blevet for kunstige, og at hun ville have dem mere naturlige med kun 1600 mililiter silikone i hvert bryst.

“Så får de lidt mere bevægelighed, så jeg kan få de hængebryster, jeg godt kunne tænke mig. Så kommer de til at virke bløde og lækre i stedet for meget faste og ballon-agtige” fortalte Linse tidligere til BT.

Realitystjernen fra Bryggen løftede sløret for den ellers hemmelige operation på sin fødselsdag den 31. marts og igen forleden dag, da hun sammen med klinikken i Litauen reklamerede for en konkurrence.

”Jeg sidder lidt stille i disse dage (er ved at skrige fordi jeg ikke kan fortælle jer hvorfor, men I må se det i sidste afsnit af Familien fra bryggen d 28 April) så jeg holder ikke noget stort, jeg hygger bare igennem med hunde, familie og venner” skrev Linse på sin fødselsdag på Facebook.

På torsdag klokken 20 på TV3 løftes sløret for, hvor meget mindre Linses bryster er blevet.

Kilde: BT.

Se Linse da hun var med i Facebook-fænomenet Ronni Garners video:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?