Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Linse Kessler opfordrer til vold!

09:46 - 17. sep 2015

Linse Kessler opfordrer til vold! Linse Kessler

Et par flade kan være løsningen på dit problem, fortæller Linse Kessler.

Hendes brormand, Mikkel Kessler, har gjort det til en levevej at slå på tæven. Men Linse holder sig heller ikke tilbage, når det kommer til at give et par flade.

Det har blandt andet en dansk parkeringsvagt samt en spansk hundemishandler tidligere fået at føle. Og nu fortæller Linse Kessler, at vold kan være den bedste løsning, hvis børn bliver mobbet.

“Jeg synes bare, at de skal hakke mobberne ned. Man kan ikke bare blive ved med dialog – det virker jo ikke. Så slå dem dog ned – og gør det samme dagen efter. Til sidst bliver mobberne jo træt af at få nogle flade,” siger Linse Kessler til Her & Nu.

Udtalelsen kommer i forbindelse med Linse Kesslers nye bog ‘Slap dog af – Linses guide til et skønt liv’, som udkommer den 30. oktober.

Her deler hun ud af flere tricks til at håndtere mobbere.

Bogen byder også på saftige afsløringer og hemmeligheder, fortæller brystbomben.

“Jeg kommer i hvert fald til at afsløre en masse hemmeligheder i bogen. Det bliver ikke en efterfølger til min første bog, der var en biografi. Derfor var jeg nødt til at holde den røde tråd igennem den. Det behøver jeg ikke her, og det giver plads til, at den kan stikke i alle mulige retninger," siger Linse til Her & Nu.

Linse og resten af Kessler-klanen kan i øjeblikket opleves i en helt ny sæson af ‘Familien fra Bryggen’ hver torsdag aften klokken 20:00 på TV3.

Se videoen her, hvor Linse Kessler demonstrerer sine nærkampsevner.