Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Linses forvandling!

17:32 - 04. apr 2016

Linses forvandling! Linse kessler, familien på bryggen, 50 år

Linses forvandling! Linse kessler, familien på bryggen, 50 år
Linse Kessler er fyldt 50 år og har udviklet sig til at være en af Danmarks mest populære tv-personligheder.

Linse Kessler er indehaver af Danmarks største silikonebryster og en af vores mest populære tv-personligheder. Realitystjernen har rundet de 50 år og gennemgået en vild udvikling.

Først blev hun kendt som Mikkel Kesslers søster og for sine silikonebryster, nu er hun en af Danmarks mest vellidte realitystjerner. Den storbarmede blondine har levet et vildt liv med flere år i fængsel – en af gangene med flugt som udgang, oplevet succes som forretningskvinde, skuespiller og sangerinde og nu som realitystjerne og Bryggens dronning i ’Familien fra Bryggen’.

Linse, der er livsglad og klar til 50’erne, fejrede sin fødselsdag med sine nærmeste, inklusiv hunden Chino.

“Jeg føler mig en form for bagstiv dog helt uden at have drukket alkohol. Stor tak til TV 3, Metronome, min elskede familie, mine venner, vores hunde og alle jer derude. Nu er jeg blevet sendt lykkelig af sted mod de 51”

“Jeg har aldrig haft alderskriser, og det har jeg heller ikke i dag. Jeg synes, det er en dejlig alder, og jeg synes jeg bestemt har levet en masse vidunderlige år” skriver Linse på Facebook.

Datteren Geggo gav Linse en tidlig fødselsdagsgave og berigede hende med titlen som Mormor, da hun i februar fødte datteren Alba. Det nyeste medlem i ’Familien på Bryggen’ fik sin tv-debut i weekenden, da Linse og Mopper besøgte Geggo på hospitalet efter fødslen.

“Hun har ikke kun været verdens bedste mor hele mit liv - hun har også vist sig at være verdens bedste mormor. Jeg havde aldrig turde håbe på, hvor god hun er til sin nye mormorrolle. Jeg elsker dig mor, tak for altid at have givet mig 100 procent tryghed og kærlighed - og for at have gjort mig til den, jeg er” skriver Geggo på Instagram.

Familien Fra Bryggen kan ses hver torsdag klokken 20 på TV3.

Kilde: Ekstrabladet

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?