Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Linses hemmelige og farlige operation!

16:06 - 24. apr 2016

Linses hemmelige og farlige operation! Linse Kessler, familien fra bryggen, geggo, mopper, luxuskirurgi, litauen, plastikkirurgi, operation

Linses hemmelige og farlige operation! Linse Kessler, familien fra bryggen, geggo, mopper, luxuskirurgi, litauen, plastikkirurgi, operation
Linse Kessler har været igennem en risikofyldt operation, som hun holder hemmelig. Her med medejer og direktør af litauenske 'Luxuskirurgi', hvor Linse blev opereret.

Linse Kessler har endnu engang været en tur forbi plastikkirurgen, men denne gang har operationen været både risikofyldt og holdt hemmelig. 

Den barmfagre realitystjerne fra Bryggen har endnu engang lagt sig under kniven, men denne gang har operationen dog været af en noget mere kompliceret karakter end, hvad Linse normalt er vant til.

Tidligere har det været især Linses bryster, der er blevet ordnet, når hun har lagt sig på operationsbordet, men denne gang har besøget hos den litaunske klinik ‘Luxuskirurgi’ været holdt hemmeligt. 

 Bryggens dronning fortæller kun, at det var “en stor og udfordrende operation med risiko for komplikationer”.

Udover at afslører, at hun er glad og lettet over at operationen er overstået, holder Linse det stadig hemmeligt – med undtagelse af at have fortalt hemmeligheden til 300 mennesker – hvad hun blev opereret for. Det afsløres i det sidste afsnit af realityserien ‘Familien fra Bryggen’.

“Jeg er så overdrevet glad og lettet, og det har været svært at holde bøtte, faktisk har jeg ikke helt kunne holde, og kom til at fortælle det til 300 mennesker i Gribskov forleden dag, men vi aftalte at de ikke måtte sige noget og ikke et ord har jeg hørt, SÅ SEJT” skriver Linse på Facebook.

Sidste afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ sendes på TV3 torsdag klokken 20.00.

KIlde: SE og HØR

Se da Linse var på besøg hos brystdoktoren sidste år for at få mindre bryster.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?