Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Lise Rønne kvittede tv-job pga. stress!

16:17 - 14. aug 2015

Lise Rønne kvittede tv-job pga. stress! lise rønne, dr, aftenshowet

Lise Rønne kvittede tv-job pga. stress! lise rønne, dr, aftenshowet
Lise Rønne fristede ikke skæbnen og kvittede jobbet, da stresssymptomerne meldte sig.

Den kønne værtinde sagde prompte op, da hun begyndte at mærke stresssymptomer.

Da Lise Rønne tilbage i marts fik symptomer på stress, reagerede hun med det samme ved at sige jobbet på et produktionsselskab op.

Det fortæller den kønne tv-vært i denne uges Femina.

"Jeg begyndte at sove dårligt, fik ondt i maven, havde svært ved at koncentrere mig og være nærværende over for mine børn. Jeg kunne ikke være i en samtale med dem, men var hele tiden på mobilen – alle de ting, man sværger, man ikke vil," forklarer hun og fortsætter:

"På min søn Nelsons femårs fødselsdag, som jeg havde glædet mig helt vildt til, vågnede jeg så med prikker for øjnene og heftig susen for ørerne. Og da han sad og pakkede gaver op, kunne jeg ikke høre, hvad han sagde. Jeg kunne se, at han snakkede, men jeg kunne ikke høre det. Jeg befandt mig ligesom inde i en boble. Så jeg gik ovenpå og stod og kiggede ind i en væg i 10 minutter, og så cyklede jeg ud og sagde op."

Siden da har Lise Rønne gået frivilligt ledig, og hun fortryder ikke beslutningen et øjeblik.

"Det var en vild oplevelse, men også en fin proces. Jeg cyklede hjem igen og løb en tur for første gang i flere måneder og spiste frokost med en veninde. Og jeg har simpelthen haft det så godt lige siden!" lyder det fra skærmtrolden.

Efter en tiltrængt pause er Rønne dog vendt tilbage til tv, hvor hun er at finde på 'Aftenshowet'. I den forbindelse føler hun sig dog overbevist om, at hun vil være bedre til at tage den med ro og lægge mærke til signaler på stress.

Læs også   Mest populære