Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Liste: Verdens 10 rigeste mennesker!

17:15 - 04. okt 2014

Liste: Verdens 10 rigeste mennesker! bill gates

Liste: Verdens 10 rigeste mennesker! bill gates
Mexicaneren Carlos Slim Helú er i øjeblikket vurderet til at være verdens rigeste person.

 

Hvad skal du have stående på kontoen for at være blandt de ti mest velhavende mennesker i verden? Det kan du tjekke her.

Forbes regelmæssigt opdaterede liste over de største private formuer i verden fortæller — måske ikke så overraskende — at visse mennesker ligger inde med en seriøs omgang knaster.

Den nyeste opgørelse, som dog ikke inkluderer hverken royale familier eller diktatorer, viser, at knapt 2000 milliardærer i øjeblikket har hjemme på vores klode.

Og det er vel at mærke dollar-milliardærer.

Selvom Lego-koncernens ejer, Kjeld Kirk Kristiansen, måske nok kan prale af at have Danmarks største private formue, blegner hans omtrent 60 mia. kroner dog i sammenligning med de svimlende summer, verdens allerrigeste har stående på kontoen.

Hvor danskeren lige nu har en plads som nummer 125 på Forbes liste, indtages topplaceringen af mexicaneren Carlos Slim Helú.

Den 74-årige forretningsmand, som er direktør for det mexicanske teleselskab Telmex, har en formue på intet mindre end 81,6 mia. dollars (ca. 485 mia. kroner), hvilket altså i øjeblikket er den største private pengebeholdning i hele verden.

Selvom Bill Gates for nylig sad på førstepladsen, må software-mogulen nu tage til takke med en rangering som nummer to. Den 58-årige grundlægger af Microsoft er dog ikke langt fra toppen, da han lige nu estimeres at være 81 mia. dollars (ca. 481 mia. kroner) værd.

På en tredjeplads er der heller ikke noget at brokke sig over rent økonomisk. Her ses i øjeblikket 84-årige Warren Buffet, der ikke mindst er kendt for sit filantropiske arbejde.

Den amerikanske forretningsmand anses i øvrigt for at være den mest succesfulde investor i det 20. århundrede, hvilket har givet ham en formue på 68,2 mia. dollars (ca. 405 mia. kroner).

Den spanske modeskaber Amancio Ortega og den amerikanske IT-milliardær Larry Ellison indtager med henholdsvis 57,5 mia. dollars (ca. 342 mia. kroner) og 48,7 mia. dollars (ca. 289 mia. kroner) fjerde- og femtepladsen på Forbes liste over verdens rigeste mennesker.

Den højest placerede kvinde på Forbes liste er amerikanske Christy Walton, som kan prale af 38,5 mia. dollars (ca. 229 mia. kroner) og en øjeblikkelig 8. plads.

Du kan se den komplette liste over de ti rigeste her:

  1. Carlos Slim Helu & family - 81,6 mia. dollars (ca. 485 mia. kroner) 
  2. Bill Gates - 81 mia. dollars (ca. 481 mia. kroner)
  3. Warren Buffett - 68,2 mia. dollars (ca. 405 mia. kroner)
  4. Amancio Ortega - 57,5 mia. dollars (ca. 342 mia. kroner)
  5. Larry Ellison - 48,7 mia. dollars (ca. 289 mia. kroner)
  6. Charles Koch - 41,9 mia. dollars (ca. 249 mia. kroner)
  7. David Koch - 41,9 mia. dollars (ca. 249 mia. kroner)
  8. Christy Walton & family - 38,5 mia. dollars (ca. 229 mia. kroner)
  9. Jim Walton - 37 mia. dollars (ca. 220 mia. kroner)
  10. Alice Walton - 35,5 mia. dollars (ca. 211 mia. kroner)Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?