Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Lost er snart tilbage

17:41 - 07. mar 2007

Lost er snart tilbage Lost

SNART vender den actionfyldte serie om livet på den mystiske trope-ø. 'Lost', tilbage på skærmen - til stor glæde for de mange tusinde fans.

Den amerikanske hit-serie 'Lost' har holdt en længere pause, men nu er det igen tid til at følge de overlevende fra Oceanic Flight 815 og deres kamp for overlevelse på den mystiske Stillehavs-ø.

Plottet er kendt af mange, men i tilfælde af, at du ikke har fulgt med i de to første sæsoner, ridser vi lige historien op:
Efter et voldsomt flystyrt er en række overlevende fanget på en ø i Stillehavet. Der går ikke lang tid, før de finder ud af, at der foregår mystiske ting på øen, og at de tilsyneladende ikke er så alene, som de tror. Da de forskellige overlevende samtidig ikke er, hvem de giver sig ud for at være opstår der paranoia og konflikter i gruppen.

Der er stadig en lang række ubesvarede spørgsmål som fans verden over venter på at få besvaret.

Hvem ”the Others” er, og hvad de er ude på? Hvad er den mystiske sorte røg? Hvem af heltene vil overleve? Er Locke god eller ond? Slipper Michael og Walt væk fra øen? Slipper nogen af de overlevende overhovedet væk? Og hvad er "project Dharma"?

Sæt et stort kryds i kalenderen torsdag den 22. marts for kl. 20.00 vender serien tilbage på Kanal 5, da kanalen blænder op for tredje sæson.

Som optakt til vises de to sidste afsnit af sidste sæson fra kl. 18.00.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?