Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Lost er tilbage

13:58 - 07. mar 2007

Lost er tilbage Lost, serie, premiere

ENDELIG vender succes-serien 'Lost' tilbage på skærmen - til stor tilfredshed for de action-sultne danskere.

Den amerikanske hit-serie 'Lost' har holdt en længere pause, men nu er det igen tid til at følge de overlevende fra Oceanic Flight 815 og deres kamp for overlevelse på den mystiske Stillehavs-ø.

Plottet er kendt af mange, men i tilfælde af, at du ikke har fulgt med i de to første sæsoner, ridser vi lige historien op:
Efter et voldsomt flystyrt er en række overlevende fanget på en ø i Stillehavet. Der går ikke lang tid, før de finder ud af, at der foregår mystiske ting på øen, og at de tilsyneladende ikke er så alene, som de tror. Da de forskellige overlevende samtidig ikke er, hvem de giver sig ud for at være opstår der paranoia og konflikter i gruppen.

Der er stadig en lang række ubesvarede spørgsmål, som fans verden over venter på at få besvaret.

På diverse hjemmesider diskuteres det flittigt, hvem ”the Others” er, og hvad de er ude på? Hvad er den mystiske sorte røg? Hvem af heltene vil overleve? Er Locke god eller ond? Slipper Michael og Walt væk fra øen? Slipper nogen af de overlevende overhovedet væk? Og hvad er "project Dharma"? Mange af disse spørgsmål bliver besvaret i seriens tredje sæson, hvor der for alvor bliver taget fat på det helt store overordnede plot.


'Lost'
er en verdensomspændende tv-succes med adskillige priser i bagagen - bl.a. den prestigefyldte Golden Globe for bedste dramaserie i 2006.

Seriens originalitet har bevirket, at tv-anmeldere verden over har rost den til skyerne og et utal af hyldest-hjemmesider har set dagens lys, hvor seriens mange fans diskuterer og analyserer på afsnittenes begivenheder.


'Lost'
blander elementerne fra mange forskellige genrer på en utrolig intelligent måde, hvor der er elementer af drama, science fiction, gys og action krydret med godt skuespil, imponerende billeder og et vanvittigt spændende og uforudseligt plot.

I aften kl. 20.00 vender serien tilbage på Kanal 5 med tredje sæson. Som optakt til vises de to sidste afsnit af sidste sæson fra kl. 18.00.

Læs også   Mest populære