Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Lukas Graham ombord i Levakovic-drama!

16:27 - 07. okt 2015

Lukas Graham ombord i Levakovic-drama! lukas graham, Gimi Levakovic

Lukas Graham ombord i Levakovic-drama! lukas graham, Gimi Levakovic
Graham postede dette billede på sin Instagram-profil.

Sangeren lægger ikke skjul på sin holdning til tirsdagens milde domsafsigelse.

Tirsdag kunne Gimi Levakovic ånde lettet op, da han ved Østre Landsret undgik udvisning i 12 år, hvilket ellers tidligere havde været resultatet ved Retten i Næstved.

I stedet står den omdiskuterede herre med det imponerende kriminelle bagkatalog til halvandet års fængsel her i Danmark.

Den relativt milde dom kommer oven i den forestående kontroversielle udvisning af gymnasieeleven Almedin Fijzics og hans familie, og de to bemærkelsesværdige begivenheder har fået blandt andre Lukas Graham til tasterne.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Gæt hvem der bliver udvist om en uge? Er det mon gymnasie eleven Almedin på 18 år? Er det kun mig der synes at Dybbøl mølle maler helt af helvedes til? Kriminel VS ikke kriminel... Danmark skal til at tá sig sammen," skriver popstjernen på Instagram.

Almedin Fijzics går i 1.g. på Frederiksværk Gymnasium, og her er mange af eleverne gået sammen i kampen for, at deres gymnasiekammerat, hans far, mor og lillebror kan få lov til at blive i landet og ikke blive sendt tilbage til Bosnien.

Familien kom hertil for tre år siden i jagten på bedre behandling for farens skizofreni, men deres ansøgning om opholdstilladelse er altså blevet afvist.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?