Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Lukas Graham slår Christopher

15:24 - 20. mar 2016

Lukas Graham slår Christopher Lukas graham, teenage awards, awardshow, årets sang, årets musikvideo, årets sange, årets forbillede

Lukas Graham slår Christopher Lukas graham, teenage awards, awardshow, årets sang, årets musikvideo, årets sange, årets forbillede
Lukas Graham vandt 4 priser ved Danmarks nye Teenage Awards 2016.

Lukas Graham vandt hele fire priser over blandt andet Christopher og Rasmus Seebach ved Teenage Awards 2016 i Imperial lørdag aften.

Successen fortsætter ufortrødent for det unge popband, der i går vandt priserne for Årets sang, Årets musikvideo, Årets sanger og Årets forbillede til Danmarks nye awardshow, Teenage Awards 2016.

De ørehængende popnumrer hitter hos Danmarks teenagere, som til prisuddelingen sikrede de fire priser til deres idol, Lukas Graham. 

Den nye prisuddeling er skabt for at hylde Danmarks unge talentfulde, hvor det er teenagerne selv der bestemmer vinderne af de i alt 12 priser der skal overrækkes.

”Der er flere award-shows i Danmark, men her er det som regel en fagjury, der står bag. Teenagerne er uden tvivl de største forbrugere på de digitale platforme, og de fortjener et talerør. Derfor synes vi, det er vigtigt med et show kun for dem” fortæller Kit Nielsen til SE og HØR, som er medarrangør af showet.

Gårsdagens show var krydret med musikalske indslag fra blandt andet Kato, Djämes Braun, Pelle B og Fetterlein, Niklas og Anna David, imens priserne blev uddelt af den rutinerede vært Bubber.

Lukas Graham blev kendt for hittet ’Ordinary Things’, der udkom i efteråret 2011 og har kun oplevet succes siden. Singlen ’7 years’ er senest blevet afspillet 200 millioner gange på musiktjenesten Spotify, hvilket vidner lidt om popbandets popularitet.

 

Teenage Awards 2016

Årets komiker: Mick Øgendahl

Årets skuespiller: Mick Øgendahl

Årets TV-program: Familien fra Bryggen

Talentprisen: Naja Münster

Årets lækreste kendis: Rasmus Brohave

Årets sociale medie-bruger: Kirstine Sloth

Årets TV-person: Sofie Linde

Årets Film: Klovn Forever

Årets bedste sang: Lukas Graham, 7 Years

Årets musikvideo: Lukas Graham, 7 Years

Årets sanger: Lukas Graham

Årets forbillede: Lukas Graham

 

Kilde: SE og HØRDagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?