Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Lykke May løsladt

23:40 - 23. apr 2006

Lykke May løsladt Lykke May,

Den danske fotomodel Lykke May Andersen er blevet løsladt fra et amerikansk fængsel efter at have betalt 18.000 kroner i kaution oven på en uheldig flyvetur.

Den danske fotomodel Lykke May Andersen, der torsdag blev anholdt efter ballade på en flytur fra Amsterdam til Miami i USA, blev lørdag løsladt, skriver New York Daily News søndag.
Den 23-årige fotomodel blev løsladt fra fængslet i Miami efter at have betalt en kaution på 3000 dollar, svarende til godt 18.000 danske kroner.
Lykke May Andersen blev ved ankomsten til Miami torsdag anholdt og sigtet for at have lavet ballade på flyveturen fra Amsterdam. Under hele flyveturen var den 23-årige kvinde ifølge flypersonalet støjende og forstyrrende. Det kulminerede, da hun slog en steward, der bad hende dæmpe sig.
I en pressemeddelelse afviser hendes amerikanske advokat, Vernon Brown, dog beskyldningerne.
- Anklagerne er falske, og det kan vi bevise, siger han.
Lykke May Andersen har stået model for flere kendte internationale magasiner, blandt andet Vogue og den legendariske svømmetøjsudgave af det amerikanske magasin Sports Illustrated. Hun blev for tre år siden tilkendt godt 12 millioner kroner i erstatning for de gener, en bilulykke i New York pådrog hende.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?