Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Machas allermest pinlige øjeblik!

17:03 - 17. mar 2016

Machas allermest pinlige øjeblik!  Macha Vang,Sierra Leone, Hollie Nolia

Machas allermest pinlige øjeblik!  Macha Vang,Sierra Leone, Hollie Nolia
Macha kunne ikke forstå hvorfor hun var så træt.

Macha kunne ikke forstå hvorfor hun blev ved med at være træt, selvom hun spiste vitaminer og mineraler hver dag.

Hun havde i en periode, haft svært ved at sove og fordi det udløste migræne, så hun fik ordineret sovepiller af sin læge, som hun tog med på sin rejse til Sierra Leone i Afrika.

”Da jeg fløj derned, tog jeg en halv pille, så jeg kunne sove på flyveren. På en eller anden måde har jeg på det tidspunkt fået byttet dem rundt med nogle andre piller, jeg tager, sammen med mine vitaminer og kosttilskud hver morgen. Den ene skal jeg nemlig knække over, og de ser (åbenbart) identiske ud” skriver hun på sin blog.

”Da jeg var løbet tør for de cirka 20 piller, opdagede jeg det. Det er en sovepille, jeg har taget hver morgen! Det er simpelthen så pinligt, jeg ved det. Så tror da fanden, jeg har været træt hver eneste dag! Travlt arbejde, enlig mor og så på sovepiller til daglig. Flot ”

”Jeg har derfor heller ikke kunne slæbe min røv ud at løbe, men nogle gange faldet i søvn med jakken på i sofaen, lige så snart jeg havde afleveret Hollie Nolia i børnehaven. Jeg har handlet ekstra vitaminer, og bare troet jeg var stresset og drænet for energi (øhhhh ja!), og derfor slet slet ikke i min vildeste fantasi troet at det var pga. sovepiller. Altså hvem fanden kunne dog tro det”?

Heldigvis har Macha Vang fået sin energi tilbage.

”Nå, men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forklare min læge det her, men jeg ved, at nu er jeg SUPER frisk igen” slutter hun sit blogindlæg.

Kilde Her og Nu.

 Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?