Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Madonna beklager vovede billeder!

09:54 - 04. jan 2015

Madonna beklager vovede billeder! madonna, nelson mandela

Madonna beklager vovede billeder! madonna, nelson mandela
Her er det Nelson Mandela, som Madonna har viklet ind i sort snor.

Altid kontroversielle Madonna er endnu engang kommet i modvind efter brug af en række grænseoverskridende billeder i reklamekampagne.

Madonna har før chokeret omverdenen med sin opførsel.

Og i forbindelse med udgivelsen af sit seneste album, 'Rebel Heart', har den 56-årige verdensstjerne igen vovet sig ud på dybt vand.

Denne gang træder hun dog ikke blot samtiden, men også historiske personer over tæerne.

På coveret til den nye album ses sangerindens ansigt indbundet i sort snor, og i en række reklamebilleder for udgivelsen har blandt andre John Lennon, Martin Luther King, Nelson Mandela og Bob Marley fået samme behandling.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Det er Madonna selv, som har delt de kontroversielle fotos på blandt andet sin Instagram- og Twitter-profil, men det kreative fremstød faldt dog ikke i god jord hos alle stjernens følgere, og det undskylder hun nu for.

"Undskyld! Jeg prøver ikke at sammenligne mig selv med nogen af disse personer. Jeg beundrer og anerkender blot deres rebelske hjerter. Det her er ikke kriminelt, en fornærmelse eller racistisk på nogen måde!" skriver Madonna på Facebook.

Selvom der allerede er blevet lækket en række numre fra 'Rebel Heart', så er pladen først officielt på gaden den 10. marts.

Her kan du høre nummeret 'Living for Love' fra det kommende album: