Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Madonna-kritik fra Angelina

07:53 - 04. sep 2012

Madonna-kritik fra Angelina Angelina Jolie, Madonna, adoption

ANGELINA Jolie er forfærdet over den måde som Madonna er blevet behandlet af pressen efter hun adopterede et barn fra Malawi.

I et interview til det franske magasin 'Gala' giver Jolie sit besyv med i debatten om adoptionen af lille David.

Efter Jolie har forklaret hvor urimeligt Madonna var blevet fremstillet i pressen, kritiserer hun også den aldrende sangerinde.

"Madonna kendte til situationen i Malawi, hvor David er født. Det er et land, hvor der ikke er nogle lovlige rammer for adoption," lyder kritikken, men den 31-årige 'Tomb Raider'-stjerne mener, at det vigtigste er, at adoptivbarnet har det godt.

Dog er Jolie ikke tilfreds med den måde, som hun bliver fremstillet i artiklen - hun mener, at kritik fylder mere end hendes sympatiske udtalelser i artiklen.

"Artiklen indeholder mange fejl. Jeg sagde mange positive ting, der blev fordrejet. Men nu føler jeg, at det er tid til at fokusere på nutiden og opfordre alle til at støtte adoptivbørn," sagde hun i mandags.

Og noget tyder på, at David Banda har det godt i mor Madonnas hjem. Regeringen i Malawi har i hvert fald udtrykt tilfredshed med den måde sangerinden har taget sig af sin nye søn på.Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?