Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Madonnas børn betaler prisen

22:39 - 09. maj 2006

Madonnas børn betaler prisen Madonna

Madonna: Jeg er en dårlig mor.

Den aldrende popdiva Madonna er bekymret over at hendes karriere har skadet hendes forhold til hendes børn. Lourdes på 9 og Rocco på 5 må ofte undvære deres mor i lange stræk, og hun konstaterer at det er en svær balance-gang mellem to livsvalg:

Det er en kamp at skulle balancere min tid mellem min karriere og mine børn. Jeg tænker tit og ofte "Åh gud, jeg er en dårlig mor. Jeg vil hjem og putte mine børn". Men når jeg så har tilbragt en masse tid med mine børn kan jeg også tænke "Åh gud, jeg vil bare være en kunstner!". Og det er hårdt du ved...

Madonna indrømmer at specielt hendes ældste, datteren Lourdes, har svært ved at acceptere hendes mors ikon-status:

Indimellem vil hun ikke have at jeg kommer med til nogle af hendes arrangementer, fordi hun ved at al opmærksomheden vil blive flyttet fra hende og over på mig, og folk vil behandle hende anderledes fordi hun er min datter. Jeg tog med hende til hendes første skoledag efter sommerferien sidste år, og der var en masse børn rundt omkring os hele tiden. Da hun kom hjem var hun sur og irriteret fordi folk dagen igennem nærmest havde afholdt konkurrencer om hendes gunst og højlydt funderet: Hvordan vil det være at være Madonnas datter?

Berømmelsen har åbenbart sin pris, også for ens nærmeste.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?