Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mads Dinesen angreb tyv med sabel!

11:10 - 27. sep 2014

Mads Dinesen angreb tyv med sabel! mads dinesen, champagnedrengen

Mads Dinesen angreb tyv med sabel! mads dinesen, champagnedrengen
Dinesens forkærlighed for champagne hjalp ham i går til at drive en indbrudstyv på flugt.

Mads Dinesen blev overrasket af en tyv, da han fredag aften kom hjem fra byen. Men Champagnedrengen tog selv affære og drog indtrængeren på flugt med en champagnesabel.

Det startede som en hyggelig aften med besøg på Café Victor, men da Mads Dinensen, AKA "Champagnedrengen", vendte tilbage til hjemmet, fik han sig en ubehagelig overraskelse.

Der havde nemlig været ubudne gæster.

"Da jeg kommer ind i lejligheden, kan jeg se, at alle skuffer og skabe ligger spredt på gulvet, og at alle mine ting er rodet igennem," fortæller Mads Dinesen til SE og HØR.

Scenariet skulle dog vise sig at blive endnu værre.

"Jeg sætter mig ind i TV-stuen for at ringe til politiet. Pludseligt kan jeg se en mand gå rundt inde i stuen. Indbrudstyven er der sgu stadig," siger Champagnedrengen, der dog ikke tøvede med at handle i situationen.

"Jeg greb fluks min champagnesabel og kastede efter ham. Jeg ramte ham dog ikke, men lavede i stedet bare et stort hul i væggen. Og tyven nåede at springe ud af mit vindue og flygte. Jeg når ikke engang rigtig at se, hvordan han så ud," siger Mads Dinesen.

Da der var kommet en smule ro på gemytterne, ringede den unge kendis igen til politiet, som dog ikke havde tid til at komme forbi.

Erhvervsmanden slap dog billigt, da intet tilsyneladende var blevet stjålet fra hjemmet.

"Mit fjernsyn er her og min iMac. De har måske ledt efter kontanter og ikke fundet nogen," siger Champagnedrengen og forklarer videre, at hans forbier med champagnesabelen i øvrigt nok var bedre end en fuldtræffer.

"Så var jeg sikkert blevet sigtet for forsøg på manddrab eller et eller andet. Men den virkede jo også efter hensigten, selvom jeg ikke ramte. Det er altid godt at have en champagnesabel tæt på dig," reflekterer Dinesen.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?