Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mads & Monopolet færdig på P3!

08:53 - 06. jun 2015

Mads & Monopolet færdig på P3! Mads Steffensen, Mads & Monopolet

Mads & Monopolet færdig på P3! Mads Steffensen, Mads & Monopolet
Mads Steffensen har haft kæmpe succes med sit lørdagsmonopol siden 2003.

Efter næsten 12 år på P3, skal Mads & Monopolet for fremtiden hjælpe med foryngelsen af søsterkanalen P4.

Det har nok været en af P3's største successer siden Tæskeholdet gav den fuld gas tilbage i slutningen af 90'erne. Og nu skal Mads Steffensen fra 2016 være en del af det hold der skal hjælpe med at forynge P4, som primært har været forbeholdt ældre lyttere indtil nu.

- Vi er i fuld gang med en fornyelse af P4 for at favne bredere og tiltrække nye generationer af lyttere. P4 er kanalen, der er tæt på lytternes liv med dialogen og samtalen i centrum. Der passer "Monopolet" perfekt ind, og det er ambitionen, at "Monopolet" også skal åbne nye lytteres ører for, hvad P4 ellers har af gode tilbud på hylden, fortæller DR's radiochef Tor Arnbjørn.

For de trofaste lyttere er der dog ingen fare for ændring af indholdet, da dette betyder at Mads & Monopolet ikke ændrer sin profil.

- Selv om vi får en ny kanal, så er det stadig "Mads & Monopolet". Jeg håber selvfølgelig, at nye lyttere vil tage pænt imod os, og så er alle de inkarnerede P3-lyttere selvfølgelig velkomne til at være deres faste kanal utro en formiddag om ugen. Det håber jeg faktisk lidt de gør, siger studieværten selv.

I knap 12 år har Mads & Monopolet efterhånden eksisteret, hvor lyttere hver lørdag formiddag har kunne bringe både små og store hverdagsdillemaer op til diskussion blandt forskellige panelmedlemmer. Mads Steffensen kom oprindeligt på konceptet selv, da han og fruen ikke kunne blive enige om bordarrangementet til deres eget bryllup.

Hvor Mads & Monopolet allerede har klarhed om hvad der skal ske i 2016, er det endnu ikke bestemt hvilket program der kommer til at fylde det ledige hul i lørdagsprogrammet.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?