Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mads & Monopolet fuppet af 16-årig!

09:28 - 10. apr 2015

Mads & Monopolet fuppet af 16-årig! mads & monopolet, mads steffensen, dr

Mads & Monopolet fuppet af 16-årig! mads & monopolet, mads steffensen, dr
Aleksander Emé.

Et af de mest populære dilemmaer nogensinde viser sig at være én stor løgn.

'Mads & Monopolet' er blevet snydt af en teenager.

Alletiders mest populære sag på radioprogrammet, hvor et panel af kendisser diskuterer dilemmaer indsendt af lytterne, var nemlig løgn og latin fra start til slut.

Det skriver Ekstra Bladet.

En lillebror har sex med storebrors kæreste, som derved bliver gravid. Nogenlunde sådan går den saftige historie, som blev brygget af den dengang 16-årige Aleksander Emé.

Dilemmaet, som nu viser sig at være det pure opspind, blev vurderet til at være så interessant, at det fik en plads på radioprogrammets 10-års jubilæumsshow, hvor Mads Christensen, Hella Joof, Søren Pind og Suzanne Bjerrehuus gik i kødet på problemstillingen.

Aleksander Emé fortryder i dag ikke sin handling.

"Måske har programmet mistet lidt af sin troværdighed, men jeg fortryder ikke, at jeg testede deres research. Det var en positiv og sjov oplevelse at afprøve, og jeg har ikke dårlig samvittighed den dag i dag," forklarer den nu 17-årige dreng til Ekstra Bladet.

Det var da også med en klar mission i tankerne, at Aleksander fuppede 'Mads & Monopolet'.

"Jeg har talt med mange om, at de dilemmaer, de har med, tit virker lidt falske, og det har jeg også selv tænkt over, selv om jeg ikke har noget imod programmet. Det virker ofte for godt til at være sandt, og det var det, jeg satte mig for at afprøve," lyder det fra teenageren, som til daglig går på filmskole i Aarhus.

Aleksander Emés erfaring som skuespiller kom ham til gode, da han som andre bidragydere til programmet først skulle igennem en kontrolsamtale med en producer.

"Jeg var ikke nervøs. Det var nærmere lidt sjovt. Jeg er selv skuespiller og instruktør, så jeg havde nemt ved at leve mig ind i rollen," fortæller Aleksander.

Programredaktøren på P3 mener ikke, at noget lignende er sket før.

"Så det er ikke noget, der får de helt store alarmklokker til at bimle, men det er da klart, at vi nu er ekstra opmærksomme, når vi snakker med folk. I den konkrete sag er det vigtigt at understrege, at der er blevet gjort alt det, der skulle, men man kan ikke gardere sig mod en virkelig god skuespiller," forklarer Kim Lykke Pihl-Vester.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?