Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Magnussen er Renaults fremtid!

11:46 - 10. maj 2016

Magnussen er Renaults fremtid! Kevin Magnussen, Renault, fremtid, formel1, formula1, f1, jolyon palmer, max verstappen, Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Michael Schumacher

Det franske Formel 1-team tænker i høj grad langsigtet.

Altså lige så meget på sæsonerne, der venter forude sat over for den igangværende. Ikke mindst med tanke på de forholdsvise unge kørere, der er tilknyttet Renault i 2016.

 

Kevin Magnussen på 23 år.

 

Jolyon Palmer på 25 år.


Reserve Esteban Ocon på 19 år.

  

Fred Vasseur siger i et interview med Formel 1’s officielle hjemmeside. 

“Da kørerne blev valgt, var fokus allerede på 2018 og 2019. Det gælder både for raceren og for kørerne. Vi skal finde en 2019-mester ikke én fra 2010.” konkludere Fred Vasseur i interviewet.

Han laver en sammenligning med nogle af motorsportens største navne, hvilket burde få eksempelvis Kevin Magnussen til at føle sig lidt mere rolig.

“Hvis man ser på fremtiden, så er alle succes-historier baseret på kørere: Fernando Alonso og Renault, Michael Schumacher og Ferrari, Red Bull og Sebastian Vettel - så vi vil bygge holdet op omkring kørerne. Det er en investering på lige fod med en vindtunnel eller motoren,” siger Fred Vasseur.

Franskmanden understreger dog i interviewet, at han først selv blev ansat efter ansættelsen af Kevin Magnussen og Jolyon Palmer. Og derfor ikke har været involveret i, udvælgelsen af danskeren og briten.

Alligevel tror han på alle sine Renault-kørere ved et spørgsmål om hvem der kunne blive verdensmester i 2019.

“Jeg ser nogle unge kørere, der kan gøre det. Verstappen er nok én af dem, Esteban Ocon har slået ham i Formel 3, Kevin gjorde det godt i Formel Renault 3.5, hvor han slog Vandoorne, og Jolyon vandt GP2 foran Vandoorne - og jeg har stor tiltro til Stoffel Vandoorne. Mit bud er at alle fem vil blive store navne i fremtiden.” siger Fred Vasseur.

Han slår dog fast, at det i højere grad er raceren end kørerne, der arbejdes med i øjeblikket hos Renault.

“For at være helt ærlig, så er kørerne ikke vores hoved fokus lige nu. De kørere vi har er dedikerede og er i stand til at give noget ekstra - og jeg presser dem til at give endnu mere. Man kan se sådan på det, at vi har en situation, hvor der er to personer i cockpittene og tusind bag dem. Det er den situation der skal håndteres.” siger Fred Vasseur.

“Vi skal have den tekniske side løst. Men det er rart at have to unge kørere på holdet, for de ønsker at vokse med os. Hvis det havde været to verdensmestre, havde det været anderledes.” afslutter Fred Vasseur.

Det næste Formel 1 grandprix køres på søndag i Barcelona.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?