Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Magnussen er ude af Formel 1!

11:56 - 11. dec 2014

Magnussen er ude af Formel 1! Kevin Magnussen, Formel 1

McLaren har valgt Jenson Button som Fernando Alonsos makker, hvilket betyder at Kevin Magnussen bliver reservekører for holdet, samtidig med at han bliver GT-kører for Honda i Japan. Det skriver Ekstra Bladet.

Nu er det slut med at spekulere på Kevin Magnussens fremtid, og det samme er hans drømme om Formel 1 for denne omgang. Den 22-årige danske racerkører Kevin Magnussen skal i næste sæson ikke længere køre på de kendte Formel 1-baner, men i stedet køre Super GT-serien i Japan for Honda.

Samtidig med at han skal køre for Honda i Japan, bliver han også reservekører for McLaren, som har besluttet sig for at skifte Mercedes ud til Honda som motorleverandør allerede i næste sæson.

Der er stadig håb

McLaren har ikke helt opgivet at bruge Kevin Magnussen i sine biler. Den unge racerkører vil holde sig klar til at springe ind i en af bilerne, hvis det bliver nødvendigt. At McLaren alligevel valgte Button, som ellers var dømt ude, blev offentliggjort på engelske og spanske medier onsdag aften.

I dag kl 11.30 dansk tid holder McLaren, det britiske team, pressemøde. Der er flere der venter spændt på svar om, hvordan teamet kommer til at se ud til næste sæson. Det skriver tv2. Lige nu tyder det i hvert fald meget på, at det er danske Kevin Magnussen som vil blive holdt ude, og at teamet vælger Fernando Alonso og Jenson Button.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?