Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Magnussen erobrer super startplads!

17:32 - 06. sep 2014

Magnussen erobrer super startplads! kevin magnussen, formel 1

Magnussen erobrer super startplads! kevin magnussen, formel 1
Kevin lige før dagens kval.

Her til eftermiddag blev kvalifikationen til søndagens Grand Prix på Monza-banen kørt, og selvom der igen stod Mercedes på det meste, leverede danske Kevin Magnussen et fremragende resultat, der giver ham en startposition som nummer fem i morgen.

Kevin Magnussen og det resterende Formel 1-felt kæmpede lørdag eftermiddag om startpositionerne til det traditionsrige Grand Prix i Monza, Italien.

Ved de tre kvalifikationsrunder — Q1, Q2 og Q3 — viste især Mercedes sig stærke. Ligesom ved de forudgående træninger var der nemlig ikke meget at stille op for konkurrenterne, så snart Hamilton og Rosberg kom på banen og lavede omgangstider.

Således hamrede Hamilton til sidst en super-tid af med en runde på 1:24.109. Det giver ham pole position i morgendagens Grand Prix foran holdkammeraten Rosberg.

Men Kevin Magnussens hold, Mclaren, formåede dog også at give en absolut godkendt præstation — ikke mindst kevin selv, som endte med en fantastisk 5. hurtigste tid.

Efter Q1 var både Magnussen og Button sikkert videre, og i Q2, hvorfra kun de 10 hurtigste biler får lov at blive på banen, klarede danskeren den lige netop videre til Q3 på 10. pladsen. Button fik her en fin sjettebedste tid.

Men i Q3 kørte Kevin virkelig igennem, og han skød sin McLaren afsted med en fremragende omganstid, der var hurtigere end hvad blandt andre Button, Alonso og Vettel præsterede.

Startpositionerne til morgendagens Grand Prix, som vises på TV3plus fra klokken 12.30, bliver som følger:

1. Hamilton
2. Rosberg
3. Bottas
4. Massa
5. Magnussen
6. Button
7. Alonso
8. Vettel
9. Ricciardo
10. Perez

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?