Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Magnussen får kæmpe straf!

10:37 - 02. apr 2016

Magnussen får kæmpe straf! Kevin Magnussen, formel 1, bahrain, straf, pitlane, renault

Magnussen får kæmpe straf! Kevin Magnussen, formel 1, bahrain, straf, pitlane, renault
Kevin Magnussen får kæmpe straf for at overse det røde lys under træningen.

Det var med en trist udgang på anden træning i går, at Magnussen modtog en meget hård straf og skal starte søndagens Formel 1-løb i Bahrain fra pitlane.

Kevin Magnussen har holdt håbet, om at få revanche fra sidste løb i Melbourne, oppe til sæsonens andet grandprix i Bahrain. Men det kan blive svært for den danske racerkører at indhente point til Renault-holdet efter en straf, der gør at danskeren starter søndagens løb fra pitten.

Under fredagens træning overså Magnussen et rødt lys, som inddikerede at raceren skal køre til rutine-vejning. Til trods for at Renault-holdet prøvede at bevise, at det røde lys kun virkede som signal til Red Bull-raceren foran Magnussen, modtog Renault alligevel den hårde straf.

“Vi så det på video og prøvede at bevise, at der var tilstrækkelig med forvirring og at intet var gjort med vilje. Det var ikke en gang en fejl, for han er overbevist om, at det røde lys ikke er for ham, men for Red Bull’en” forklarer Renaults banechef Alan Permane til fredagens køremøde.

Der viser sig den ene udfordring efter den anden for den unge racerkører og Renault-teamet mener, at der er tale om en uretfærdig hård straf.

“Uheldigvis er dommerne ikke enige i den vurdering og straffede ham”

“For noget, som helt ærligt i anden træning er et rutinetjek, er det en kæmpe straf. Jeg vil ikke en gang kalde det en fejl, det var en misforståelse. Jeg synes det er meget, meget hårdt” siger Alan Permane.

Uanset, hvordan det går for Magnussen i dagens kvalifikation skal han altså starte fra pitten.

“Der er ikke noget for os at gøre i kvalifikationen. Vi kommer ikke til at brænde dæk af der for ingenting. Vi må nu her til aften kigge på en anden plan og få det meste ud af, hvad vi har” sagde Alan Permane i går aftes.

Kilde: Ekstrabladet

Se gårsdagens første træningsrunde her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?