Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Magnussen hurtigere end sin makker!

11:12 - 22. mar 2016

Magnussen hurtigere end sin makker! Kevin Magnussen, Jolyon Palmer, Formel 1

Kevin Magnussen tabte umiddelbart den direkte duel til sin team-kollega Jolyon Palmer i det Australske Grand Prix Men statistikken viste hvordan Kevin Magnussen i den grad udraderede sin britiske holdkammerat

Kevin Magnussen havde ikke bare den klart hurtigste topfart af de to. Han havde han hele 11 omgangstider, der var hurtigere end Jolyon Palmers hurtigste tid.

»Det bekræfter det, vi hele tiden har vidst: Kevin Magnussen har en naturlig speed som racerkører. Magnussens præstation var i orden. Han var uheldig i starten, men kører et godt løb herefter,« sagde Viasport Sports Formel 1-ekspert John Nielsen

Forskellen mellem Magnussen og Palmer var omkring to sekunder ved det ternede flag. Magnussen fantastiske afslutning på løbet var bedre end Kevins 11 hurtigste tid sat i løbet af de 20 sidste omgange.

Sammenligner man de to kørere omgang for omgang, er det helt lige. Jolyon Palmer var hurtigst på 29 omgange i første halvdel af løbet, hvor Kevin Magnussen havde sin punktering.

Kevin Magnussen var omvendt hurtigst på 28 omgange, overvejende i sidste halvdel af løbet – hvor de to Renault-kørere i realiteten kæmpede på helt lige vilkår, og på samme dæk.

Kilde BT.

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?