Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Magnussen i fantastisk comeback !

12:36 - 20. mar 2016

Magnussen i fantastisk comeback ! magnussen, f1, hamilton,

Magnussen i fantastisk comeback ! magnussen, f1, hamilton,
K-Mag på Pit lane i Melbourne

Efter en dramatisk start forsøgte Kevin en aggressiv start, men den endte i et mareridt, dog viste Magnussen verdensklasse da han kørte sig op fra sidste position og endte som nr. 12 lige bag sin hold kammerat.

Kevin Magnussen måtte efter den vilde start i pit og have skiftet dæk. Da han kom ud igen, var han hurtigt en omgang efter alle andre, og det så ud til at være slut.

I front havde Ferrari til gengæld fået en helt fantastisk start. Sebastian Vettel røg hurtigt forbi de to Mercedes-racere med Lewis Hamilton og Nico Rosberg og indtog førerpositionen.

Vettel førte løbet indtil et uhyggeligt uheld vendte op og ned på løbet efter 18 ud af 57 omgange.

Fernando Alonso fejlvurderede Esteban Gutierrez (Haas) i en overhaling. Et dæk røg af Alonsos racer, der fløj rundt i luften mod barrieren, før den endte sammenkrøllet ude på noget grus. 

Løbet blev afbrudt med rødt flag, kørerne blev kaldt i pit – og efter en lang pause blev løbet sat i gang med safety car og Kevin Magnussen, fik lov til at indhente den tabte omgang, og så han pludselig var med igen.

Danskeren fik lov til at køre banen rundt, så han ikke længere var en omgang bagud. Dermed kunne han genstarte bageste i feltet, men med reel mulighed for at køre sig frem og få point.

For 15. gang i karrieren vandt Nico Rosberg et Formel 1-grandprix, mens den forsvarende verdensmester, Lewis Hamilton blev nummer to. Ferraris Sebastian Vettel blev nummer tre.

Renault Chefen imponeret over Kevin ...

Renaults løbsdirektør Frederic Vasseur var meget tilfreds med Kevin Magnussens sidste del af søndagens Formel 1-grandprix.

"Jeg kan ikke se i krystalkuglen, men ja, jeg var meget imponeret af Kevins sidste 20 omgange. Hvis du ser på dem, var de hurtigere end Massas omgange. Men han fik point, det gjorde vi ikke,« siger Vasseur med henvisning til Massas femteplads.

- Farten var der, og Kevin kørte et rigtig godt sidste stint, siger Frederic Vasseur, Vi er tilfredse med, at begge biler kom i mål. Farten var god, og Kevins sidste stint var rigtig godt. Vi fik bilerne i mål og kørte med Force India. Det var nok ikke ventet før løbet.

Hvis det var de hurtigste omgangstider, der gav point ville Kevin Magnussen have reddet et enkelt hjem til Renault. Han havde den tiendebedste tid på en enkelt omgang med 1 minut 32,452 sekunder.

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?