Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Magnussen klar til sæsonstart!

00:03 - 02. mar 2016

Magnussen klar til sæsonstart! Jan Magnussen

Kevin Magnussen er klar til Formel 1-starten i Melbourne efter endnu en god træning i Circuit de Catalunya i Barcelona skriver TV2.dk

Efter 119 omgange i sin Renault var det en glad Magnussen der evaluerede på de sidste dages testkørsler.

”Det er virkelig godt at få så mange omgange efter at have været ude af bilen så længe. Jeg føler mig godt tilpas, og jeg synes, at vi gør det rigtig godt og får noget ud af de her tests, siger danskeren, der dog sagtens kan finde ting, der skal gøres endnu bedre.

Jeg savner mere af det, som man savner i alle Formel 1-biler: Downforce og power. Hvis man har mere af de to ting, så kører man stærkere, så det er altid, det man jager. Men vi kan fintune det, vi har, og der er stadig muligheder for forbedringer, men vi er kommet et godt stykke vej i de tre dage, jeg har haft i bilen”.

Sidste år var sværere forklarer Magnussen da han kun testede 25-30 omgange, før bilen gik i stykker, og da han kom til Melbourne gik bilen i stykker igen. Det er en helt anden situation nu fortæller han.

”Jeg har haft en måned eller to til at forberede sæsonen, så jeg føler mig klar nu. Der er altid mere, man kan gøre, og man vil altid lære mere, men jeg er meget glad for det arbejde, vi har gjort, og jeg føler mig parat til Melbourne. Man føler sig aldrig 100 procent klar, men jeg vil føle mig godt tilpas ved at gå ind til racet nu, fastslår Magnussen”.

Alt i alt er det altså en optimistisk Kevin Magnussen der er klar til grandprixpremieren i Australien 20. marts.

 Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?