Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Magnussen sprænger skalaen!

18:27 - 16. mar 2016

Magnussen sprænger skalaen! Kevin Magnussen, Formel 1, Albert Park

Magnussen sprænger skalaen! Kevin Magnussen, Formel 1, Albert Park
Magnussen glæder sig til søndagens løb på Albert Park.

”Hvis jeg på en skala fra 1 til 10 skal forklare, hvor glad jeg er for igen at køre Formel 1 – så er det et rent 11-tal. Mindst!« fortalte en glad Kevin Magnussen, da han sammen med resten af teamet onsdag præsenterede Renaults officielle bemaling til dette års Formel 1 sæson.

Der er nu kun er få timer til Kevin Magnussen officielt debuterer for Renault, og har han stadig svært ved at fatte, at han er tilbage i Formel 1.

»Det er fantastisk at være med igen,« siger han og forsætter:

»Specielt fordi jeg i hele 2015 ikke vidste, hvilken vej det ville gå. Det er stadig en kæmpe overraskelse, som jeg først nu rigtig er rigtigt at fatte. For det er jo ikke bare en plads i Formel 1, jeg har fået – det er et sæde i et af de bedste teams. Så hvis jeg på en skala fra 1 til 10 skal forklare, hvor glad jeg er for igen at køre Formel 1 – så er det en rent 11-tal. Mindst!«

Magnussen er realistisk omkring sine chancer ved søndagens løb på Albert Park.

”Jeg tror på vi kommer til at ligge uden for top-10. Alt kan ske, men vi skal være tilfredse, hvis vi har VM-point med her fra Australien”.

I sidste sæson blev Renault-motoren udsat for heftig kritik af deres partner team Red Bull, som nu virker tilfredse. »Jeg har fået meget positive tilbagemeldinger fra Red Bull” siger Renault Sports administrerende direktør Cyril Abiteboul.

Bortset fra den nye bemaling, er bilen Kevin skal køre i Melbourne næsten identisk med den han kørte under vintertesterne i Spanien. 

"Der er ikke sket så meget med bilen, men vi har analyseret alle de date vi indsamlede under testerne, og brugt dem til at finpudse set-uppet,« siger Magnussen.

Kilde BT.

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?