Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Magnussen udtaler sig: mistede kontrollen!

15:42 - 15. apr 2016

Magnussen udtaler sig: mistede kontrollen! Kevin Magnussen, formel 1, renault, Shanghai, grandprix

Magnussen udtaler sig: mistede kontrollen! Kevin Magnussen, formel 1, renault, Shanghai, grandprix
Efter et dramatisk sammenbrud der eliminerede Kevin Magnussen fra fredagens træning, er han stadig positiv.

Kevin Magnussen har ikke haft heldet med sig ved denne sæsons grandprixer, senest da han fik et voldsomt sammenbrud på banen i Kina. Men nu mener han snart at heldet vender. 

”Jeg er kommet noget bagud” indrømmer Kevin Magnussen.

Sæsonen er ikke startet godt for den danske racerkører, der har været ramt af to punkteringer og ved sidste grandprix startede i pitten på grund af misforståelser om kontrolvejning. Uheldet har fuldt Kevin Magnussen til Kina, hvor han under fredagens træning fik et dramatisk sammenbrud i baghjulspartiet efter allerede sjette omgang.

”Det er surt. Men jeg vælger at se optimistisk på det: Når heldet vender – og det gør det! – vil jeg være flyvende. Så har jeg opbrugt min uhelds-kvote for 2016” fortalte Magnussen.

I et sving, hvor andre af deltagerne også mistede luft på hjulene, efter sjette omgang måtte Magnussen returnere til pitten på to hjul: baghjulet flået i stykker og forhjulet svævende over jorden. Uheldet gik ud over begge af danskerens træningsrunder, da mekanikerne ikke kunne nå at reparere bilen til fredagens anden træningsrunde.

”Det var som om den tabte et hjul – med 300 km/t! Jeg synes allerførst, at jeg havde kontrol over tingene, men selvfølgelig begyndte bilen at gøre underlige ting, når det ikke var alle hjul, der havde kontakt med asfalten. Når den slags sker, føles murene ned langs banen pludselig meget tæt”

”Det hele blev revet i stykker – ophænget, baghjulet, dækket, bagvingen. Men jeg var så tæt på pitten, at jeg langsomt kunne køre tilbage til mekanikerne” fortalte Magnussen.

Imens danskeren måtte udgå fra træningsrunderne i dag, kørte hans holdkammerat Jolyon Palmer ind på den 15.-hurtigste tid med sine 48 omgange.

”Men der er ikke så meget at gøre ved det – jeg må tage det, som det kommer. Der er meget der tyder på, at det bliver regnvejr lørdag, og det vil både være godt og skidt. Det vil være godt i forhold til at justere bilen tilkvalifikationen, for med hensyn til regnvejrs set-up’et starter vi alle fra samme udgangspunkt. Men det vil være skidt i forhold til løbet søndag, hvor det ser ud til at blive tørvejr. Her vil jeg være meget dårligt forberedt, for jeg har ikke haft tid til at finde et tørvejrs set-up” fortalte Kevin Magnussen efter træningen.

Kilde: BT

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?