Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Man. Utd. kan straffes med point-tab

15:41 - 06. maj 2007

Man. Utd. kan straffes med point-tab Manchester United

Man. Utd. kan miste point - og dermed mesterskabet - pga. en ulovlig kontrakt med Everton omkring Tim Howards klubskifte.

Den amerikanske keeper, Tim Howard, kan muligvis gå hen og afgøre mesterskabskampen i Premier League - selvom han hverken spiller for Chelsea eller Manchester United. 

Den tidligere Manchester United-keeper blev lejet ud til Everton, der senere besluttede sig for at skrive kontrakt med den dygtige målmand. I kontrakten mellem Manchester United og Everton var en klausul, der forhindrede målmanden i at spille mod de Røde Djævle. 

Den klausul er det britiske fodboldforbund (FA) ikke tilfredse med. Hvis de slår hårdt ned, kan Manchester United miste afgørende point i kampen om mesterskabet.

"Da Howard er på en permanent kontrakt med Everton, er der intet til hinder for, at han skulle spille mod Manchester United," sagde en talsmand 'Premier League' til de engelske medier.

"Og hvis der havde været en klausul i hans nye kontrakt, ville vi under ingen omstændigheder have tilladt det. Der ville i så fald være tale om indblanding fra tredje part, og det er ikke tilladt," understreger talsmanden.

Kampen mellem Everton og United - hvor Tim Howard ikke stod mellem stængerne - endte 4-2 til Uniteds favør.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?