Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Martin har forbud mod at se prinserne!

16:17 - 27. sep 2015

Martin har forbud mod at se prinserne! alexandra

Martin har forbud mod at se prinserne! alexandra
Martin har ikke set sine bonusbørn, siden han flyttede fra grevindens villa.

Alexandra vil ikke lade Martin Jørgensen se sine tidligere stedbørn.

For ti år siden flyttede Martin Jørgensen ind i Alexandras villa på Svanemøllevej. Lige siden har han været en stor del af prins Nikolai og prins Felix’ liv.

Men det er slut nu. Alexandra vil ikke lade Martin Jørgsen se sine tidligere bonusbørn længere. Det oplyser Her & Nu i en artiklen i dag. Historien er skrevet af Nikolaj Vraa, der er kendt som en af landets mest velorierenterede sladder-journalister.

“En kilde tæt på situationen siger til HER&NU, at Martin hverken har set børnene eller haft kontakt til dem, siden han flyttede til en ny adresse i forbindelse med skilsmissen, og at det ”ikke er hans ønske”, at han ikke ser prinserne. Det er altså grevinde Alexandra, der ikke ønsker, at han har kontakt med prins Felix og prins Nikolai,” står der i artiklen.

Martin Jørgensen har i mange år været den, der stod for, at prinserne blev kørt i skole og fik madpakke med, ligesom han har fragtet dem til sport og fritidsaktiviteter.

Da Nikolai blev færdig i 10. klasse på Herlufsholm, var det også Martin Jørgensen, der dukkede op som den eneste repræsentant for familien.

Ugebladet har forsøgt at få en kommentar fra Martin Jørgensen og grevinde Alexandra, men ingen af dem har ønsket at udtale sig.