Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Martin Jørgensen får pas inddraget!

08:49 - 18. sep 2015

Martin Jørgensen får pas inddraget! Alexandra

Martin Jørgensen får pas inddraget! Alexandra
Martin skal igen til at stå i lange køer.

Det er slut med særbehandling i lufthavnen for fotograf-Martin.

Skilsmissen mellem grevinde Alexandra og Martin Jørgensen har store konsekvenser for begge parter. Også selvom de to har indgået en ægtepagt.

Martin Jørgensen mister nemlig sit kongelige diplomatpas. Det skriver Her & Nu.

Ifølge ugebladet fik Martin det specielle pas, da han på et tidspunkt skulle rejse alene med prins Felix og prins Nikolai. De to børn rejste nemlig på kongelige diplomatpas, så Martin blev også nødt til at få et, hvis han skulle være i stand til at følge dem gennem VIP-indgangene i lufthavnene.

  Officielt betyder passet, at ‘alle kompetente myndigheder tillader’ ham at ‘passere uhindret og om nødvendigt yder bistand og beskyttelse samt alle lettelser, der er mulige inden for gældende regler’.

Det skulle især have været prins Joachim, som pressede på for, at Martin kunne få det privilegerede pas. I sidste ende godkendte dronning Margrethe, at passet kunne udstedes til fotografen.

  Her og Nu oplyser, at Martin især har nydt godt af det kongelige pas i Thailand, hvor han er rejst på forretningsrejse. Efterfølgende har han fortalt, at de lokale myndigheder har givet ham politieskorte og særdeles god behandling.

  Men nu står den altså igen på køer, sikkerhedstjek og almindeligt rødbedefarvet pas til kameramanden fra Valby.