Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Martin Jørgensen i retten for kæmpe gæld!

10:20 - 20. apr 2016

Martin Jørgensen i retten for kæmpe gæld! Martin jørgensen, grevinde alexandra, alexandra, kongehuset, gæld, spritkørsel, dronning margrethe

Martin Jørgensen i retten for kæmpe gæld! Martin jørgensen, grevinde alexandra, alexandra, kongehuset, gæld, spritkørsel, dronning margrethe
Martin Jørgensen med Alexandra inden parret blev skilt og han blev stævnet for ubetalt gæld.

Midt i skilsmissen med Grevinde Alexandra har Martin Jørgensen rodet sig ud i en ubehagelig sag omkring en kæmpe gæld på hans luksusbil, som han er kaldt i retten for.

Grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen, har på det seneste været i klammeri med loven efter, at han blev taget for spritkørsel i marts måned. Nu viser det sig, at den 38-årige reklamemand er stævnet for en ubetalt gæld på 800.000 kroner.

Martine Jørgensen udeblev fra retsmødet om gælden tidligere på året og er nu indkaldt til andet retsmøde for den ubetalte gæld for sin Mercedes-Benz GL af finansieringsbanken Santander Consumer Banks.

“Jeg har ikke modtaget regninger eller rykkere eller noget som i denne sammenhæng, så jeg var ikke klar over det”

“Første gang, jeg hører om fogedretten, er i et opkald fra dem efter første retsmøde er afholdt. Og det er lidt svært at møde op til noget, man ikke ved, man skal møde op til” forklarede Martin Jørgensen til BT.

Gælden på den 1,6 millioner dyre Mercedes fremgår det af retsbogen, at Martin Jørgensen ikke er i stand til at betale. Derfor bliver bilen nu tinglyst, således at Martin Jørgensen kun kan sælge den med bankens tilladelse.

Alexandras eksmand forklarer at skilsmissen, som har været i gang siden september sidste år, og alt praktisk, der skal på plads i forbindelse med denne var skyld i, at han ikke mødte op til det første retsmøde.

“Der er her tale om ganske almindelige ting og sager, der skal på plads i forbindelse med en skilsmisse. Og der er mange ting, der skal på plads, heriblandt også biler”

»Det her handler ikke om, at jeg ikke har styr på mine ting, men det handler simpelthen om hverdagsting, der skal deles – og man skal blive enige om, hvem gør hvad, hvornår og hvordan og hvorledes” siger Martin Jørgensen.

Udover den store gæld på bilen, viser det sig også at Martin Jørgensen heller ikke har haft betalt forsikringerne på den dyre bil.

Kilde: BT

Se Alexandra sammen med Martin Jørgensen inden parret blev skilt sidste år:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?