Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Martin Jørgensen i retten for spritkørsel!

16:42 - 18. apr 2016

Martin Jørgensen i retten for spritkørsel! Grevinde alexandra, eksmand, martin jørgensen, spritkørsel

Martin Jørgensen i retten for spritkørsel! Grevinde alexandra, eksmand, martin jørgensen, spritkørsel
Grevinde Alexandras eksmand Martin Jørgensen er blevet taget for spritkørsel.

Fælden klappede i for Grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen, da han ved et rutinemæssigt tjek blev opdaget af politiet i, at køre bil påvirket. 

Martin Jørgensen kunne ikke modstå fristelsen og kørte påvirket i bil i marts, hvor han blev stoppet af politiet og rutinemæssigt bedt om at blæse i alkometeret. Det blev efterfølgende til et besøg på politistationen for Martin Jørgensen for at få taget en blodprøve, der bekræftede, at den 38-årige havde kørt spritkørsel.

Reklamemanden, der er midt i skilsmissen fra Grevinde Alexandra, risikerer en betinget frakendelse af kørekortet og en bøde, hvis størrelse afhænger af den målte promille.

”Jeg er meget ked af det. Jeg er utrolig skuffet over mig selv og ked af, at jeg har såret så mange omkring mig. Jeg har sat dem i en forfærdelig situation, og det er ikke fair, hvis andre bliver inddraget i sagen” siger en rystet Martin Jørgensen.

Den egentlige grund til at Martin Jørgensen blev stoppet var, at han ikke havde betalt forsikringerne på den Mercedes, som han overtog for 811.000 kroner i forbindelse med skilsmissen.

“Det var en sen nattetime, og jeg tog bilen for at hente nogle cigaretter. Jeg var ikke klar over, at jeg havde en promille. Så havde jeg aldrig taget bilen. Jeg blev ikke stoppet af anden årsag, end at bilens forsikringspapirer ikke var i orden. Der var en regning, jeg ikke havde fået i forbindelse med min flytning. Den var sendt til min gamle adresse, og den var ikke kommet videre til mig” fortæller Martin Jørgensen.

Martin Jørgensen er nu havnet i mellem blandt andre Nicklas Bendtner, Szhirley og Jan Mølby på listen over kendisser, der er blevet taget for spritkørsel.

Kilde: HER&NU

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?