Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mary misbrugt i slanke-reklame!

10:50 - 15. aug 2016

Mary misbrugt i slanke-reklame! Kronprinsesse, Mary, misbrugt, reklame

Et udenlandsk firma der sælger slankepiller har misbrugt Mary i en reklame for deres produkter.

Uden kronprinsessens tilladelse har de valgt at bruge hende som reklamesøjle for deres produkter i en annonce, der for tiden kan ses på Facebook og internettet.

Slankefirmaet nøjes dog ikke kun med at vise billeder af Mary. De citerer hende også for forskellige positive udtalelser om deres produkter.

”Jeg gik ned i vægt ved at bruge den samme metode, som da jeg fik mit første barn. Denne metode er utrolig nem og effektiv. Jeg behøvede ikke engang at ændre min diæt eller motionere, men mit kropsfedt smeltede væk som smør! Jeg elsker simpliciteten i denne to trins metode!", skulle kronprinsessen ifølge firmaet have sagt.

I reklamen for slankeproduktet påstås det også at Mary blev deprimeret over sin vægt

”Da hun var tungest, vejede hun 86 kg og efter at have motioneret uden succes, blev hun deprimeret og hendes liv faldt næsten fra hinanden. Hun ville ikke opereres og vidste ikke, hvad hun skulle gøre, indtil hun talte med Dr. Oz, som fortalte hende om Pure Cambogia Ultra og Pure Life Cleanse”, lyder det i reklamen.

Det er ikke første gang, at den kongelige familie bliver brugt i falske reklamer.

Sidste år blev Mary sat i forbindelse med et produkt mod rynkefjernelse, og for nogle år siden blev hun misbrugt i en anden slankereklame

”Kongefamilien oplever fra tid til anden, at et medlem bliver brugt i en uønsket reklame, og så tager vi hånd om det”, fortæller Kirsten Baltzer Kahr fra Kongehusets Kommunikationsafdeling til Her og Nu.

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?