Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mascha afslører: Vil have ægteskab og børn!

08:44 - 04. jan 2016

Mascha afslører: Vil have ægteskab og børn! mascha vang, andreas bo

Bloggeren har klare drømme om familielivet med en ny mand, men er nervøs for, om bejlere blot tager kontakt til hende for at få sex.

Det er ikke altid helt let at lure mænds intentioner, når det kommer til parforhold.

Blandt andet det giver Mascha Vang udtryk for i et stort nyt interview med ALT for damerne, hvor bloggeren også løfter sløret for, hvordan hendes drømmeliv ser ud.

I oktober brød 36-årige Vang med komikeren Andreas Bo, og siden da er det haglet ned med tilbud fra lystne mænd. Men helt nemt bliver det ikke at overtage Andreas' rolle.

"Jeg føler, jeg har forspildt chancen med Andreas, fordi han kom ind i mit liv, da Hollie var et år. Så hun kan ikke huske andet, end at Andreas har været der, han har været en god papfar at vokse op sammen med. Fra første dag skiftede han hendes ble, stod op om natten og afleverede og hentede, og han så hende mere end hendes rigtige far. Alt det, tror jeg, bliver sværere for en ny kæreste, for nu er Hollie blevet ældre," forklarer Mascha til damebladet.

Og præcist hvad mændene er ude på, når de kontakter hende, er den veldrejede kendis også usikker på.

"Jeg gør mig rigtig mange tanker om, med hvilke intentioner mænd går ind i et forhold med mig. Er det, fordi de reelt kan lidt mig som person, eller er det for at kunne sige til kammeraterne, at de knalder Mascha Vang?," lyder det videre i interviewet.

Skulle det alligevel lade sig gøre at finde en værdig gemal, er Mascha Vang, som har datteren Hollie Nolia med racerkøreren Nicolas Kiesa, dog heller ikke i tvivl om, hvad drømmescenariet er.

"Nej, faktisk, så tror jeg, at jeg er nået i mål, når jeg sidder i et hus i Nordsjælland og er gift og har mindst to børn. Jeg har en klar idé om, hvordan det hele skal se ud, og det er ikke rigtigt, før det er dét," fortæller hun til ALT for damerne.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?