Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mascha forvirrer far med sine bryster!

16:05 - 18. okt 2014

Mascha forvirrer far med sine bryster! mascha vang

Mascha forvirrer far med sine bryster! mascha vang
Mascha kunne sikkert stjæle de fleste fædres opmærksomhed.

Et pinligt optrin i datterens vuggestue førte til, at Mascha Vang brugte sine velformede bryster som afledningsmanøvre.

Det blev ikke en helt normal tur i vuggestuen for Mascha Vang, da hun forleden skulle hente datteren Hollie. Det skriver Ekstra Bladet.

Den lækre babe havde fået Hollie med udenfor, hvor den lille pige fik lov at lege lidt på græsset. Imens faldt Mascha i snak med en veninde og lagde ikke mærke til, hvad datteren var gået i gang med at pille ved.

"I samme øjeblik kommer en lille dreng fra vuggeren og hans far gående langsomt forbi. Jeg orker ikke en kamp, og taler Hollie efter munden og siger, at vi bare går hjem og leger med den. Efter noget brok kigger jeg nærmere på tingesten — det er sådan et hylster til joints! Så kan jeg jo godt se, hvordan det ser ud. I øvrigt står jeg med noget, der ligner morgenhår, uden makeup og i joggintøj, der ikke burde forlade hjemmet," skriver Mascha på sin blog.

Men tv-kendissen holdt hovedet koldt og fandt prompte på en løsning af situationen.

"Jeg skyder patværket frem og tager diskret fat i min t-shirt bagtil og trækker let til, så blusen bliver stram (jo, jeg gør sgu). Så sweettalker jeg lige faderen og håber hans øjne finder et fokus, der er langt fra min datter, og hendes joint-ting. Jeg vil umiddelbart sige det virkede," skriver hun og fortsætter:

"Om han syntes, det virkede en smule akavet, og derfor de hastede videre, eller fordi mit barn uden moderens indblanding legede med 'stoffer', det ved jeg naturligvis ikke."Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?