Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mascha giver den gas i Aalborg!

19:24 - 23. maj 2015

Mascha giver den gas i Aalborg! Mascha Vang, karneval, Aalborg

Mascha giver den gas i Aalborg! Mascha Vang, karneval, Aalborg
Mascha Vang postede selv dette billede til sin blog med teksten

Royal for en dag. Mascha Vang giver den gas som dronningen af Aalborg ved årets karneval.

Den største karnevalsparade i det nordlige Europa, løb i dag af stablen i Aalborg. I år er det med Mascha Vang i hovedrollen som karnevallets dronning, en kåring der fandt sted tilbage i januar.

Hele ugen har stået i karnevalets tegn i Aalborg og til dagens parade forventede man op mod 60.000 mennesker fra nær og fjern. Forrest finder man kongevognen som altså i år har fornøjelsen af Mascha Vang til at danne fortrop, efterfulgt af alt lige fra sambapiger, drabantkorps og hele karnevalets følge.

Mascha Vang har set meget frem til dagen som dronning og sender en hilsen på vejen til kronprinsesse Mary om at hun ikke skal føle sig for sikker på sit kommende job:

– Idet jeg selv kommer fra Nordjylland, har gået på handelsskole i Aalborg og deltaget i karnevallet mange gange, er det naturligvis helt vildt sjovt, at jeg nu er dronning – og jeg GLÆDER mig til dagen, hvor jeg igen skal deltage. Det passer mig egentlig fint, det her med at være dronning – Mary, watch out!, skriver Mascha på bloggen og fortsætter:

– Hvis ikke I har prøvet at være til karneval i Aalborg, så er I altså gået glip af noget. Det fede er, at hele byen er én stor fest, hvor alle er med på festen. Hele byen har denne kæmpe fest hvert år, som alle glæder sig til.

Selvom alle vennerne kommer fra København i biler og busser, bliver deltagelsen uden hendes kæreste Andreas Bo, der har trukket nitten og skal på arbejde.

Temaet til årets karneval er Tabu, og her skriver Aalborg Karneval på sin hjemmeside at Mascha Vang går forrest, ved dagligt at bryde tabuer gennem sin blog, livet som realisty-stjerne, som forretningskvinde og som mor.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?