Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mascha Vang chokeret og i tårer!

09:11 - 24. apr 2016

Mascha Vang chokeret og i tårer! Mascha Vang, nordic blogger of the year, paradise hotel, blogger awards, helsinki, frederik fetterlein, fetter

Mascha Vang chokeret og i tårer! Mascha Vang, nordic blogger of the year, paradise hotel, blogger awards, helsinki, frederik fetterlein, fetter
Mascha Vang kunne ikke holde tårerne tilbage da hun i går vandt prisen 'Nordic Blogger of the Year'.

Den danske blogger og realitystjerne var rørt til tårer til Blog Awards, da hun blev hædret med prisen ’Nordic Blogger of the Year’.

”Jeg tuder stadigvæk, det er jo så stort” sagde en begejstret Mascha Vang.

Mascha Vang der står bag bloggen af samme navn havde taget 24 timer ud af kalenderen for at være med til prisoverrækkelsen, der fandt sted i Helsinki.

“TAK for fanden. JEG VANDT!!! NORDIC blogger of The year!! Er I klar over hvor vildt det er for mig?? Og hvor store de andre er? Jeg tuder, og det vil ikke stoppe... De tror jeg er skør” skrev Mascha Vang på sin Facebook. 

Den danske blogger, der fik sit gennembrud som den ”barmfagre blondine” i realityserien Paradise Hotel i 2008, forventede en placering i top 5 i kategorien ’Nordic Blogger of the Year’, men bestemt ikke at løbe med sejren.

”Altså for at sige det som det er, så er det ret usandsynligt, at jeg vinder den. Jeg ved hvert fald, at en af de andre svenske bloggere har dobbelt så mange læsere som mig, så jeg er egentlig ikke forventningsfuld, eller føler jeg har en chance for at nappe den” skrev hun på sin blog inden prisuddelingen.

Festglade Mascha Vang festede sammen med andre nordiske bloggere i den finske hovedstad og tog fejl af sit fly hjem til København her til morgen.

”Jeg skal fortælle jer så meget om det hele, men lige nu sidder jeg i lufthavnen (helt hævet af at tude), fordi jeg tog fejl at et fly” skriver en overvældet og trær Mascha Vang.

Kilde: Ekstra Bladet

Se Mascha Vang i Frederik Fetterleins aktuelle streamingserie 'Fetter':

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?