Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mascha Vang på vej til Hollywood!

16:29 - 25. jul 2016

 Mascha Vang på vej til Hollywood! Mascha Vang, Hollywood, premiere, Bad Moms

Mascha Vang er blevet inviteret til gallapremiere på filmen Bad Moms i Hollywood.

Det fortæller hun på sin blog. Og det bliver et glædeligt gensyn med USA, som hun ikke har besøgt i flere år, fortæller hun til Realityportalen.dk.

”Det er jo vildt fedt. Jeg elsker LA og Hollywood, men jeg har faktisk ikke været der, siden jeg blev mor. Før da kom jeg ofte på Playboy Mansion, og jeg har haft mange sjove og gode oplevelser derovre. Det har jeg savnet, så nu tager jeg revanche,” fortæller den succesfulde blogger.

Mascha Vang har modtaget prisen som Nordic Blogger of the year, og er spændt på rejsen til USA.

”Jeg regner nu ikke med, at det bliver noget vildt for mig på den røde løber. De kan da umuligt vide, hvem jeg er. Men jeg er sikker på, at vi får en dejlig oplevelse og et godt afterparty” fortæller Mascha.

På trods af sin invitation til premieren i Hollywood, har Mascha Vang ingen forventning om et internationalt gennembrud.

”Det er nok lidt en barndomsdrøm men det er på ingen måde sådan, at jeg håber eller tror, at det er noget, der skal foregå fremover. Jeg siger bare ja tak til en skøn oplevelse og glæder mig til at se filmen Bad Moms.”

Jeg skal kun være der i nogle dage, og det er egentligt også kun det, jeg ønsker. Jeg elsker mit liv i Danmark med min datter, familie og kæreste” fortæller hun.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?