Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mascha Vangs kæreste vil være far!

11:33 - 09. sep 2016

Mascha Vangs kæreste vil være far! Mascha Vang, kæreste, far, Rasmus Jarlov

Mascha Vangs kæreste vil være far! Mascha Vang, kæreste, far, Rasmus Jarlov
En stolt Rasmus Jarlov afleverer og henter Maschas datter fra børnehaven.

Mascha Vangs kæreste Rasmus Jarlov er blevet en stor del af Mascha Vangs liv.

Rasmus Jarlov er blevet en stor del af Maschas liv, og han tager nu også del i familielivet sammen med den populærere bloggers datter Hollie Nolia, og det er Mascha Vang meget glad for.

”Nu vi er ved det med børn, så har jeg jo en kæreste, der er i sin bedste alder til den slags. Rasmus er meget glad for børn, og som den konservative politiker han er, er han også meget konservativ i sine livsindstillinger.

Han er en god, familiær mand med sunde værdier, og han vil meget gerne hjælpe med Hollie, når det kan lade sig gøre. Jeg er simpelthen nødt til at fortælle jer noget sødt, der er meget sigende om ham,” skriver Mascha Vang på sin blog og fortsætter:

”Jeg skulle i går med en tidlig vandflyver til Aarhus og havde derfor svært ved at nå at aflevere hende samt hente hende i børnehaven. Så det skulle Rasmus. Altså vække hende, lave havregrød, give tøj på og tage hende afsted for første gang alene”.

Rasmus var mildest talt begejstret for at skulle agere stedfar for lille Hollie. Især da det gik op for ham, at han også skulle hente hende igen.

Det ville han nemlig gerne, selvom han havde en interview-aftale med TV-avisen om eftermiddagen, skriver Her og nu.

På vej til børnehaven uploadede Rasmus Jarlov et billede på Instagram med teksten:

”Seje ting jeg kan sige i dag på arbejde: “Jeg er nødt til at gå. Jeg skal hente børn” og “Uha, uha. Lige i dag er ikke så god. Jeg skal både hente og bringe”. Se hvordan koncentrationen og stoltheden lyser ud af mig”.

Læs også   Mest populære