Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

McCartney-ex er et-benet grisetyv

18:16 - 15. mar 2007

McCartney-ex er et-benet grisetyv Paul Mccartney, Heather Mills

PAUL McCartneys kommende ex-kone, Heather Mills, brød i nat ind på en britisk svinefarm, for at dokumentere hvor dårligt dyrene trives i stalden.

Heather Mills, der er midt i en meget offentlig skilsmisse med ex-beatle Paul, brugte sin status som, ja, kendt ex-kone til at hjælpe dyrevelfærdsorganisationen PETA.

I nattens mulm og mørke listede gruppen sig ind i en bondemands svinestald og lavede et par hurtige Kodak-moments med grisebasserne.

Den gode gerning kan dog vise sig at give bagslag. De store dyrevenner havde nemlig tilsyneladende ikke tænkt på, at det ikke bare er alle stalde, man kan vade frit ind i.

Og ifølge den engelske avis 'The Sun' beskyldte landmanden, der ejer svinefarmen, da også dyrevennerne for at have gjort hans grise syge ved at slæbe sygdom med ind i stalden.

Aktivisterne med den kendte frontkvinde kan desuden risikere en sag om ulovlig indtrængen, da svinefarmeren truede med at anmelde gruppen.

Heather Mills, der mistede et af sine ben i en trafikulykke, deltager snart i den amerikanske version af 'Vild med dans'.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?