Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

McLaren støtter Kevin efter straf!

08:53 - 29. aug 2014

McLaren støtter Kevin efter straf! kevin magnussen, formel 1

Kevin Magnussens Formel 1-hold står bag den unge dansker efter hans aggressive kørsel under søndagens Grand Prix, der kostede ham 20 sekunder i straf.

Kevin Magnussen leverede en stærk indsats ved søndagens Grand Prix i belgiske Spa. Han tabte dog til sidst en fin sjetteplads og de medfølgende point på grund af dom for aggressiv kørsel.

Det skete på baggrund af en episode hen imod løbets slutning, hvor danskeren lå i duel med Fernando Alonso, som følgende var ude at kysse græsset.

Magnussens kørsel, som i sidste ende skubbede ham ned på en 12. plads, bliver dog forsvaret af McLarens racing director, Eric Boullier. Det skriver Autosport.com.

Formel 1-verdenen burde, i følge Boullier, sætte pris på den slags spændende kampe i en tid, hvor nogle brokker sig over, at sporten er kedelig.

"Jeg elsker det. Det er racerløb. Vi taler ikke om andet, og jeg synes, det var et dramatisk løb, så det var et godt løb," fortæller Eric Boullier til AUTOSPORT.

I følge arbejdsgiveren har Magnussen vist god udvikling henover sæsonen efter en række startvanskeligheder.

"Det er naturligvis del af erfaringen, han får i løbet af sæsonen. Han er meget motiveret," udtaler Boullier og fortsætter:

"Han er ny i kategorien, og det er fedt at se, at de store drenge skubber lidt til ham med et 'hold dig bagved, knægt'. Det er en del af læringsprocessen, så det er godt."

"Jeg tror ikke, det er nemt at komme ind i Formel 1 — især ikke når man skal køre for et tophold. Presset er stort for at levere, når der ikke er mere testning. Det er ikke nemt," afslutter Boullier.

Alonso, som altså angiveligt var offer for Kevins vilde kørsel, tager også omtalte episode med et træk på skuldrene: "Det var ingenting."

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?