Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Meat Loaf aflyser alle koncerter!

11:38 - 09. maj 2015

Meat Loaf aflyser alle koncerter! Meat Loaf, tour, koncert, Marvin Lee Aday

Meat Loaf aflyser alle koncerter! Meat Loaf, tour, koncert, Marvin Lee Aday
Meat Loaf på photoshoot i 2010 under optagelserne af Los Angeloser.

Uden nogen officiel forklaring er samtlige sommerkoncerter blevet aflyst.

Der hersker stor mystik omkring den 67-årige rocksanger for tiden. Hans facebook profil har ikke set nogen opdateringer siden marts, og nu er hele sommertouren i USA blevet aflyst.

På Texas-sangerens hjemmeside er samtlige koncertdatoer nu blevet fjernet, uden at han selv har meldt nogen årsag ud til dette.

Mange medier har spekuleret i at hans helbred kan være årsag til den pludselige aflysning. Rocklegenden som på verdensplan har solgt mere end 80 millioner album, kollapsede under koncerter både i 2003 og 2011, og har også tidligere døjet med dårlige knæ og problemer med stemmebåndet, og han udtalte selv i 2013 at han følte at alderen var imod ham, og han ikke længere kunne turnere.

Et nyt album ventes på gaden til efteråret, som Meat Loaf, kendt under det borgerlige navn Marvin Lee Aday, udgiver sammen med hans ven og sparringspartner gennem mange år, Jim Steinman.

Meat Loaf optrådte tilbage i 2007 sammen med Aspen Miller på '3 Bats Live' touren som fik meget positiv kritik, se videoen herunder:
 

Læs også   Mest populære