Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Med Kylling på toppen

13:01 - 20. jul 2006

Med Kylling på toppen Tour de france, michael rasmussen,

Michael Rasmussen vandt både etapen og overtog den prikkede bjergtrøje på gårsdagens kongeetape i Alperne. Den førende i den gule trøje Landis gik helt ned.

Dermed gentog den danske klatrer succesen fra sidste års Tour de France, hvor det også blev til en etapesejr. Ligeledes lagde han sig i en yderst gunstig position i forhold til at genvinde bjergtrøjen. Michael Rasmussen var således først over samtlige fire skrappe stigninger på onsdagens 16. etape fra Bourg d'Oisans til La Toussuire.

Som det var ventet efter tirsdagens Rabobank-skuffelse, så tog Rasmussen på udflugt stort set fra etapens start. Sandy Casar (Francaise Des Jeux) og Tadej Valjavec (Lampre) gjorde ham selskab. Men kun for en stund, for Rasmussen ville selv. Han satte dem én efter én og kørte de sidste mange kilometer mutters alene - og kom over målstregen som dagens ubestridte sejrherre. En fantastisk triumf for Michael Rasmussen, der satte en tyk streg under sin status som feltets største klatrer.

I favoritfeltet satte et Carlos Sastre-angreb skred i tingene på den sidste stigning. Fårene blev skilt fra bukkene, og manden i den gule trøje, Floyd Landis gik fuldstændig kold. Den ventede off-day kom i dag.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?