Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Medie: Alonso bekræftes til McLaren!

15:23 - 22. okt 2014

Medie: Alonso bekræftes til McLaren! formel 1, fernando alonso, kevin magnussen

Medie: Alonso bekræftes til McLaren! formel 1, fernando alonso, kevin magnussen
Får Kevin sig en spansk kollega?

Ifølge den spanske sportsavis AS stævner Fernando Alonso i næste sæson ud for McLaren — den endelige bekræftelse af skiftet til det engelske hold vil finde sted under det amerikanske Grand Prix.

Så skulle det være sikkert: Formel 1-køreren Fernando Alonso skifter fra Ferrari til McLaren. Ifølge Ekstra Bladet er det i hvert fald, hvad den spanske avis AS skriver.

Hvis det viser sig, at mediet har kilderne i orden, så kommer skiftet dog heller ikke som noget større chok for Formel 1-verdenen.

Der har således i længere tid gået rygter om Alonsos forestående exit fra Ferrari og indtræden på det engelske hold. Den 33-årige spaniers tid hos italienerne har da også været præget af mange op- og nedture, og de helt store resultater er udeblevet.

Bliver Fernando Alonso ansat hos McLaren, betyder det samtidigt et automatisk farvel til enten Kevin Magnussen eller Jenson Button — de to nuværende kørere på Formel 1-mandskabet.

Begge kæmper de derfor i øjeblikket for at bevise deres værd overfor teamchef Eric Boullier, hvilket blandt andet var tydeligt at se på deres stærke kørsel under det russiske Grand Prix.

AS mener at vide, at offentliggørelsen af Alonsos skifte vil ske i forbindelse med det amerikanske Grand Prix, der køres i Austin den første weekend i november. Som sædvanlig kan du følge med på TV3+, TV3 SPORT 1 og TV3 SPORT 2.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?