Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Medie: Hævngal EB-chef lækkede sex-fotos!

11:00 - 23. jan 2016

Medie: Hævngal EB-chef lækkede sex-fotos! michael dyrby, miki mistrati

Medie: Hævngal EB-chef lækkede sex-fotos! michael dyrby, miki mistrati
Den erfarne TV 2-reporter Janni Pedersen fik de forbudte fotos af Mistrati ifølge Radio24syv.

TV 2-bossen Michael Dyrby blev fældet af forsmået redaktør-kollega. Det afslører Radio24syv.

Det vakte opsigt, da TV 2-chef Michael Dyrby tilbage i november 2015 måtte smide en opsigelse på bordet, efter en række af hans sexbilleder var kommet i omløb blandt journalister.

Nu viser det sig dog, at en redaktør-kollega muligvis har spillet en meget opsigtsvækkende rolle i forbindelse med lækagen af de famøse fotos. Nemlig den fremtrædende redaktør på Ekstra Bladet, Miki Mistrati. Det oplyser Radio24syv.

Angiveligt havde Miki Mistrati et horn i siden på Michael Dyrby, da han havde afvist ham til et job på den landsdækkende tv-kanal.

Kort efter jobafslaget fik journalisten kontakt til kvinden, som Michael Dyrby havde en affære med. Efter en længere periode med psykisk pres lykkedes det Mistrati at vinde kvindens tillid og at få hende til at udlevere de kompromitterende billeder af TV 2-bossen.

Uheldigvis nægtede Mistratis chef, Poul Madsen, dog at trykke historien i Ekstra Bladet.

”Poul Madsen mener ikke vi kan lave historien. Handler om privatlivets fred, siger han. Jeg har ikke magten til at ændre det. Men mon ikke Se & Hør er interesseret? Eller BT?”, skriver Mistrati til Dyrbys elsker ifølge Radio24syv.

I sidste ende ville ingen medier dog røre ved historien, og redaktøren overleverede i stedet Dyrbys sex-fotos til en TV 2-reporter, hvilket altså fik den lavine til at rulle, som kostede Michael Dyrby jobbet.  

Miki Mistrati risikerer at blive fyret fra Ekstra Bladet, hvis han står bag lækket. Det oplyser chefredaktør Poul Madsen, som dog ikke mener at have set nok beviser endnu.

“Jeg har det sådan, som jeg har haft det i fire måneder med den her sag. Hvis der er nogen, der kan komme og fortælle mig, at Miki Mistrati har videredistribueret materiale til nogen uden for Ekstra Bladet, så ville han blive fyret herfra. Og der er ikke nogen, der kan fortælle mig det. Der er ikke noget bevis på det, og indtil videre er det hele gangsladder og rygter, som folk bringer videre,” siger Poul Madsen, der for kort tid siden også måtte fyre sportsjournalisten Michael Qureshi.

Michael Dyrby har ingen kommentarer til sagen, og Miki Mistrati afviser gennem sin advokat at stå bag lækagen. En spøgefugl har allerede lagt en video op på Youtube med Mistratis reaktion på sagen. Det er dog nok snarere et klip fra en dokumentarfilm, som redaktøren står bag.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?