Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Medina bygger monster hus!

09:39 - 23. maj 2015

Medina bygger monster hus! Medina, Islands Brygge

Medina bygger monster hus! Medina, Islands Brygge
Den nye bolig giver Medina næsten 300 kvm. at boltre sig på.

Popsangeren punger tocifret millionbeløb ud for at få fingre i drømmeboligen.

Selvom årsindtægterne nok så rigeligt dækker udgifterne til husleje, kan man sagtens forstå at Medina gerne vil have sit eget, efter først at have boet til leje i Christian Kjærs Sandbjergvilla i Nordsjælland og betalt knap 43.000 i husleje om måneden, og derefter i en eksklusiv bolig på lejlighedshotellet STAY. 

Men det kommer hun sandelig efter nu. Ifølge Se & Hør har Medina betalt over 10 millioner kroner til et byggeprojekt på Københavns eksklusive kvarter Islands Brygge. Husene, der endnu ikke står færdigbyggede sælges til en stykpris på minimum 5 millioner kroner, men et enkelt hus er ikke nok for Medina. Hun har nemlig har bestilt to af slagsen til at blive slået sammen, og da ordren kommer med en del modifikationer, menes det at være realistisk at prisen ligger i omegnen af 11-12 millioner kroner.

Medina er for nyligt gået babyamok på hendes Instagram profil og har givet et klart udtryk om at hun er klar til at stifte familie med hendes 9 år yngre kæreste, den 23-årige model Mikkel Gregers Jensen, der til daglig har residens i New York.

Plads til en familie er der da også rigeligt af, når den nye luksusbolig står indflytningsklar. Boligarealet bliver nemlig på ikke mindre end knap 300 kvadratmeter, så der skulle være rigeligt med plads til mere end to.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?